Οικογενειακός ξηρικός ηλικίας 43 ετών στη θέση Κούτσι, έδαφος ασβεστώδες, υψόμετρο 380μ, παραγωγή 350 κιλά/στρ. Τρυγητός πρώτο δεκαήμερο Σεπτεμβρίου.
Επιλεγμένη συγκομιδή υπερώριμων σταφυλιών. Βαθιά ερυθρά οινοποίηση με παρατεταμένη εκχύλιση των στέμφυλων ως το πέρας της αλκοολικής ζύμωσης για 25 ημέρες .Παλαίωση 30-36 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια 225 λίτρα και 12 μήνες στη φιάλη.
Έντονο μελιντζανί χρώμα με αρώματα ζεστών καραμελωμένων φρούτων του δάσους και μπαχαρικών. Βαριά συμπύκνωση παρουσία δυνατών και ευγενών ταννίνων με μακρά επίγευση. Σερβίρεται σε θερμοκρασία περιβάλλοντος συνοδεύοντας Βασιλικό κυνήγι