Ιδιόκτητος στην θέση Σιμάρκου Kούτσι, έδαφος αργιλοαμμώδες, υψόμετρο 330μ, παραγωγή 600 κιλά/στρ. Τρυγητός δεύτερο δεκαήμερο Σεπτεμβρίου.
Ερυθρά οινοποίηση με παρατεταμένη εκχύλιση 20 ημερών σε ελεγχόμενη θερμοκρασία, παλαίωση 24 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια 225 λίτρα και 6 μήνες στη φιάλη.
Έντονο πορφυρό χρώμα. Αρώματα ώριμων φρούτων με τόνους μελιού & ζεστής σοκολάτας. Ρωμαλέο σώμα με σαρκώδες και στρογγυλεμένες ταννίνες. Εμφιαλώνεται χωρίς ψύξη & φιλτράρισμα. Μεταγγίζεται σε ανοικτή καράφα & σερβίρεται στους 18 βαθμούς, συνοδεύοντας ευγενή πιάτα της διεθνής κουζίνας.