Ιδιόκτητος στην θέση Καλογερόβρυση, Δάφνη, έδαφος ασβεστοπορώδες, υψόμετρο 480μ, παραγωγή 600 κιλά/στρ. Τρυγητός δεύτερο δεκαήμερο Αυγούστου.
Πνευματική οινοποίηση σε απόλυτο κενό αέρα και ελεγχόμενη θερμοκρασία ζύμωσης για τη διατήρηση των πρωτογενών αρωμάτων. Παραμονή 6 μηνών σε καινούργια δρύινα βαρέλια 225 λίτρα με τις λεπτές oινολάσπες.
Χρυσοκίτρινο χρώμα με αρώματα εξωτικών φρούτων, βανιλά τη γεύση βαρελιού & ρωμαλέο λιπαρό σώμα. Εμφιαλώνεται με όσο το δυνατόν λιγότερες μηχανικές κατεργασίες. Σερβίρεται στους 12 βαθμούς συνοδεύοντας οστρακοειδή, θαλασσινά πιάτα, φρούτα και μαλακά τυριά.