Ιδιόκτητος στην θέση κάτω Αλώνια, Κούτσι, έδαφος αργιλώδες, υψόμετρο 380μ, παραγωγή 800 κιλά/στρ. Τρυγητός πρώτο δεκαπενθήμερο Σεπτεμβρίου.
Βαθιά ερυθρά οινοποίηση με τα στέμφυλα ως το πέρας της αλκοολικής ζύμωσης. Παλαίωση 12 μήνες σε δρύινα βαρέλια 225 λίτρα και 4-6 μήνες στην φιάλη.
Μαυροκόκκινο χρώμα με αρώματα αποξηραμένων & μικρών φρούτων του δάσους και τόνους ζεστής σοκολάτας. Δυνατές ευγενείς ταννίνες με μακρά επίγευση. Σερβίρεται σε θερμοκρασία περιβάλλοντος συνοδεύοντας σκληρά τυριά & κρεατικά στην σχάρα.