Ιδιόκτητος στην θέση Σιμάρκου, Κούτσι, έδαφος αργιλοπηλώδες, υψόμετρο 360μ, παραγωγή 900 κιλά/στρ. Τρυγητός πρώτο δεκαπενθήμερο Σεπτεμβρίου.
Kρυοεκχύλιση των στεμφύλων για λίγες ώρες με ελεγχόμενη θερμοκρασία για τη διατήρηση των πρωτογεννών αρωμάτων.
Απαλό ροζ χρώμα με αρώματα φράουλας βύσσινου και κερασιού. Φρουτώδες ισορροπημένη γεύση με πικάντικη οξύτητα και βελούδινη επίγευση. Συνοδεύει μεγάλη γκάμα της μεσογειακής κουζίνας. Σερβίρεται στους 16-18 βαθμούς.