Δύο διαφορετικά ιδιόκτητα αμπελοτεμάχια το ένα στα 380 μ. υψόμετρο στο Κουτσι με λεπτόρωγο κλώνο και το άλλο στα 800 μ. υψόμετρο στον Μποζίκα με χοντρόρωγο κλώνο. Στρεμματική απόδοση περίπου 900κιλα/στρ. .Τρυγητός δεύτερο δεκαήμερο Σεπτεμβρίου.
Τα σταφύλια του χοντρόρωγου κλώνου μπαίνουν ολόκληρα στο πιεστήριο με Πνευματική οινοποίηση σε απόλυτο κενό και τα σταφύλια του λεπτορωγου κλώνου αποραγιζονται και μπαίνουν στον οινοποιητη για λίγες ώρες κρυοεκχυλισης, και στην συνέχεια ξεκινά η ζύμωση με ελεγχόμενη θερμοκρασία για την διατήρηση των πρωτογενών αρωμάτων.
Χρυσό διάφανο χρώμα με αρώματα λευκόσαρκων και κίτρινων φρούτων. Γεύση ισορροπημένη νεανική και πλούσια με δυνατή ντελικάτη οξύτητα. Σερβίρεται στους 12 οC συνοδεύοντας λευκά κρεατικά, ζυμαρικά, όστρακα και θαλασσινά.